Kiwanis_logo.80114547 kopie

GOODLUCK ACTIE 2023 - 2024
Deze actie is afgelopen.

Graag stellen wij u naar jaarlijkse traditie onze Good Luck actie voor.

 

De naam Good Luck verwijst met een knipoog in de eerste plaats naar het geluk dat we kunnen brengen bij hen die het moeilijker hebben in onze maatschappij. De “Luck” is dan de link naar de “lukken” van Jules Destrooper, nog altijd hun sterproduct!

KR1_GL 2023-2024_overzichtsfoto

Een actie met niets anders dan winnaars

We bezorgen u als schenker, alsook diegene die de lekkere koekjes ontvangt, een brede glimlach met iets (h)eerlijks. Met dit geschenk bezorgt u uw klanten, personeel, familie en vrienden een stijlvolle attentie.

Een West-Vlaams streek-product sinds 1886 met liefde vervaardigd door nv Jules Destrooper, hofleverancier met een reputatie als een huis. De volledige opbrengst wordt integraal geschonken aan tal van sociale projecten.

 

Enkele door ons gesteunde organisaties - projecten: 

Frame-IT – scholen Lage Kouter, BSO Ter Sterre, MSKA, De Sprankel, De Spanjeschool en Sint Michiel – Villa Rozenrood – Muco – Het Vlinderhuis – De Sociale Kruidenier vzw – T’ Hope | JAkedoe vzw - VrijetijdsOndersteuningsCentrum Opstap - afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Pediatrie van AZ Delta.

 

De exclusieve Jules Destrooper design giftbox Magritte ‘ Mysteries van de horizon ’ bieden wij U aan tegen 35,- € per doos, BTW inbegrepen.Deze geschenkdoos bevat een assortiment overheerlijke koekjes verpakt in afzonderlijke dozen. 

Wij bieden U ook alternatieven aan uit het gamma van Jules Destrooper.

Bestellen

 

Onze actie is beëindigd. Er kan nu niet meer besteld worden.
Eind oktober zijn we terug met een nieuwe koekendozen actie.